Matt & vaskbar, Licetto

Licetto, supermatt og super vaskbar

Licetto

Har du alltid drømt om et vakkert, matt utseende på veggen, men er bekymret for slitestyrken? Kanskje du ønsker å bruke din favorittfarge i et fuktig, vått rom som kjøkken, gang eller bad. I så fall er Licetto en flott løsning!
Denne praktiske veggmaling har et utrolig matt utseende og er i tillegg svært vaskbart. Veggene blir motstandsdyktige mot smuss, fuktighet eller andre flekker. I tillegg er Licetto meget ripebestandig og er ikke utsatt for skinnende områder fra rengjøring. Licetto er også en flott løsning for kommersielle prosjekter.
Licetto inneholder ingen løsningsmidler og er ikke en akrylmaling. Licetto er laget på organisk Polymer og har 0g/L VOC (den lovlige standarden i Europa er opptil 30g/L VOC). Dette gjør Licetto til den mest miljøvennlige malingen på markedet. Den er i tillegg helt luktfri!

På grunn av de svært vaskbare egenskapene, er Licetto også meget egnet for bruk på kjøkken og bad.
Kjøp Licetto i vår nettbutikk, eller besøk en av våre forhandlere.

Hvordan påføre Licetto

Licetto veggmaling


Licetto-maling kan enekelt påføres som enhver annen veggmaling, enten med rulle, pensel eller profesjonell sprøyte. Vi anbefaler å fortynne malingen med maksimalt 5% vann.

For ubehandlede overflater anbefaler vi at du bruker ett lag med Pure & Original WallPrim, etterfulgt av to lag Licetto. Hvis WallPrim er farget i samme farge av Licetto-maling, vil ett strøk med Licetto normalt holde.

For malte overflater må du rengjøre overflaten godt. Blanke overflater må slipes til matt. Fortsett som beskrevet for ubehandlede flater etter dette. Begynn med ett lag med Pure & Original WallPrim, fortsett deretter med to lag Licetto. Hvis WallPrim er farget i samme farge av Licetto-maling, vil ett strøk med Licetto normalt holde.

Licetto kan også brukes på dører, lister og møbler.

Les alltid databladet før du starter prosjektet.

Fordeler med Licetto

Pure & Original Licetto:

  • Ultramatt
  • Meget vaskbar
  • Tåler røff bruk
  • Meget ripebestandig
  • Meget miljøvennlig
  • Luktfri
  • Høy dekkevne
  • Utrolig enkel å påføre
Licetto in the colour Barbedos Blue, applied in the hallway
Licetto and Fresco the colours Evening Shadow, applied in the living room