Tilbehør maling

Serie av tilbehør maling

 

Pure & Original tilbyr de beste verktøyene for enhver malerjobb! Det er ikke bare den valgte malingstypen som bestemmer det endelige resultatet; å velge riktig pensel spiller også en viktig rolle. Du finner en oversikt over vårt sortiment for vektøy, informasjon om de forskjellige typene og tilgjengelige størrelser på denne siden. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å velge riktig verktøy for malingsjobben.


Vår serie med verktøy er tilgjengelig hos våre forhandlere, eller i nettbutikken.
> Finn forhandler
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
Pure & Original - Pensler
Pure & Original - Runde Pensler

Flate malepensler

Flate pensler i 100% ren svart polyesterfiber. Denne høykvalitets penselen passer til alle malingsprodukter, og spesielt godt for alle vannbaserte malingsprodukter. Innholdet av forskjellige typer koniske og elastiske fibre sikrer utmerket resultat og godt opptak av maling. De splittede endene gir en subtil finish uten striper. De fleksible og supermyke fibrene er holdbare og enkle å rengjøre. Børsten har et kobberbelagt ring og et lakkert håndtak av bøketre. Denne børsten er håndlaget i Belgia og tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Spesielt passene for
Classico, Licetto, Traditional Paint, Carazzo, WallPrim Pro, OmniPrim Pro, WallFix, Fresco Special Fix, Dead Flat Eco Sealer


Tilgjengelig i følgende størrelser
3”, 2,5”, 2”, 1,5”, 1”

Runde malepensler

Våre runde pensler er laget av 100% ren svart polyesterfiber, bundet sammen med grå bomullsull. Denne høykvalitets penselen passer til alle malingsprodukter og er spesielt godt egnet for alle vannbaserte malingsprodukter. Tilstedeværelsen av forskjellige typer koniske og elastiske fibre sikrer utmerket maling og gradvis frigjøring av maling. De splittede endene gir en subtil finish uten striper. De smarte og supermyke fibrene er holdbare og enkle å rengjøre. Børsten har kobberbelagt ring og lakkert bøketrehåndtak. Denne børsten er håndlaget i Belgia og er tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Spesielt passene for
Classico, Licetto, Traditional Paint, Carazzo, WallPrim Pro, OmniPrim Pro, WallFix, Fresco Special Fix


Tilgjengelig i følgende størrelser
18, 16, 14, 12, 10

Fresco Pro kalkmaling pensel

Kalkmalingspensel i 100% ren svart polyesterfiber. Denne penselen kan brukes med alle vannbaserte malingsprodukter og er ideell for maling av store overflater og dekorative malingsteknikker som Fresco. Tilstedeværelsen av forskjellige typer koniske og elastiske fibre sikrer utmerket maling og gradvis frigjøring av maling. De splittede endene gir en subtil finish uten striper. De smarte og supermyke fibrene er holdbare og enkle å rengjøre. Børsten har kobberbelagt ring og lakkert bøketrehåndtak. Denne børsten er håndlaget i Belgia og er tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Spesielt passene for
Classico, Licetto, Fresco, Marrakech Walls, WallPrim Pro, OmniPrim Pro

Ute Kalei pensel

Kalei-utendørs pensel i 50% hvit PVC-fiber, 30% hvite kinesiske børster og 20% polyesterfiber. Denne penselen inneholder en blanding av fibre som sørger for utmerket malingabsorpsjon og gir en autentisk struktur. PVC-fibrene gir mye lavere slitasje på penselen under kalkingsprosessen. Penselen har en kobberbelagt ring og et lakkert håndtak av bøketre med en bøttekrok. Denne penselen er håndlaget i Belgia.

Spesielt passene for
Utendørs Kalei

Flat Spalter pensel

En "fordriver" er en flat pensel laget av 100% ren svart polyesterfiber. Meg egnet for kalkmaling om du ønsker en robust og rå struktur. Både til vegg og møbler og til mer dekorative malinger som lakk og tradisjonell maling. De supermyke fibrene er holdbare og enkle å rengjøre. Børsten har en kobberbelagt ring og lakkert bøketrehåndtak med FSC-kvalitetsmerke. Denne penselen er håndlaget i Belgia og er tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Spesielt passene for
Classico, Fresco, Dead Flat Eco Sealer


Tilgjengelig i følgende størrelser
150, 120, 100, 80

Marrakech sparkel

En sparkel spesielt utviklet for bearbeiding av Marrakech Walls. Spatelen har avrundede hjørner er litt konisk og har et forhåndsformet bøketregrep for en ergonomisk grep.

Spesielt passene for
Marrakech Walls