Take a look at the factory

Om Pure & Original

I 2006, ble Pure & Original startet av Erwin Floor. Erwin og hans kone skulle bygge sitt nye hus og inspirasjonen for dette var belgiske, landlige boliger. Disse husene hadde noen usedvanlige vakre vegger og overflater! Intensive, mørke farger, en matthet og fargespill de aldri hadde sett maken til. De forsøkte flere uker å finne malingen i Nederland, uten hell. Litt senere kom de i kontakt med en liten familiedrevet fabrikk i Belgia, de kunne lage denne malingen. Litt senere kom de første spannene og de kunne begynne å male. En helt fantastisk vakker maling! Og de første veggene med Pure & Orginal er et faktum.
Kort sagt, dette var starten på Pure & Original paint som nå etter 10 år har blitt originalen og et sterkt og eksklusivt varemerke innenfor sin kategori.

Nå, år senere, har malingen blitt forbedret og utvidet mange ganger. Pure & Original tilbyr nå et bredt utvalg av veggmaling, lakk, gulvmaling, fasademaling og spesialprodukter som grunning og sealer. De mest kjente produktene er Fresco kalkmaling og Classico kalkmaling. Takket være dette brede spekteret har vi produkter tilpasset ethvert rom!
Den lille fabrikken i Belgia må jobbe hardt for å holde følge med Pure & Originals store vekst. De nydelige produktene er nå tilgjengelige over hele verden! 
Fabrikken Pure & Original

Pure & Original fabrikken

Malingen vår lages fortsatt på den autentiske måten i vår malingsfabrikk i Belgia, en liten familiebedrift som har laget maling med lidenskap i mer enn 70 år. Vi legger ikke skjul på opprinnelsen og produksjonen av malingen vår, vi er stolte av hvordan malingen vår blir laget.


> Ta en titt på fabrikken

Miljø

Som et internasjonalt merke utvikler vi kontinuerlig den beste kvaliteten. Dette betyr at produktene våre oppfyller de høyeste standardene, og at bare de beste materialene brukes til vår maling. Alle malingene våre er laget på vannbasis og farget med 100% organiske og naturlige pigmenter. Miljøet er veldig viktig for oss, og det er derfor malingen vår har lavest mulig VOC-nivå. Noen malinger er til og med helt VOC-frie, dette sikrer at malingen vår er holdbar. I tillegg er Pure & Original maling også vegansk og ikke testet på dyr.

> Les mer om vår visjon om miljø