Om | Pure & Original

Historien


For 10 år siden, i 2006, ble Pure & Original startet av Erwin Floor. Erwin og hans kone skulle bygge sitt nye hus og inspirasjonen for dette var belgiske, landlige boliger. Disse husene hadde noen usedvanlige vakre vegger og overflater! Intensive, mørke farger, en matthet og fargespill de aldri hadde sett maken til. De forsøkte flere uker å finne malingen i Nederland, uten hell. Litt senere kom de i kontakt med en liten familiedrevet fabrikk i Belgia, de kunne lage denne malingen. Litt senere kom de første spannene og de kunne begynne å male. En helt fantastisk vakker maling! Og de første veggene med Pure & Orginal er et faktum.
Kort sagt, dette var starten på Pure & Original paint som nå etter 10 år har blitt originalen og et sterkt og eksklusivt varemerke innenfor sin kategori.

Nå, 10 år senere, har malingen blitt forbedret og utvidet mange ganger. Pure & Original tilbyr nå et bredt utvalg av veggmaling, lakk, gulvmaling, fasademaling og spesialprodukter som grunning og sealer. De mest kjente produktene er Fresco kalkmaling og Classico kalkmaling. Takket være dette brede spekteret har vi produkter tilpasset ethvert rom!
Den lille fabrikken i Belgia må jobbe hardt for å holde følge med Pure & Originals store vekst. De nydelige produktene er nå tilgjengelige over hele verden! 
Pure & Original paint is made with 100% natural pigments

Bærekraft

Ikke bare er malingen av Pure & Original vakker, den er også bærekraftig. Produktene er laget med minst mulig tilsetningsstoffer, noen produkter er til og med helt økologiske. Perfekt for barn og allergier! Pure & Original maling er laget med 100% naturlige pigmenter og inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer.
 

 

Quality check in the factory