Marrakech Walls. Betong og Tadelakt look

Marrakech kalkmaling

Lag din egen kunstvegg! En Marrakech kalkvegg gir et utseende av betong eller mykt tadelakt, og vil være utrolig iøynefallende i ditt hjem Marrakech gir et helt utrolig utseende og struktur, og du kan beholde overflaten matt eller du kan polere den til høyglans. En vegg folk vil snakke om!

Marrakech Walls er en 100% naturlig maling, som gir nøyaktig det utseendet du ønsker, avhengig av påføring og ønsket resultat. Ved å bruke Marrakech Walls og deretter sliping og polering av finishen, oppnår du et spektakulært utseende med subtile farge nyanser. Ved å legge Eco Sealer på toppen av Marrakech-veggene, blir fargen på malingen dypere og dypere i fargen, noe som gir et vakkert tadelakt-utseende. For å oppnå en høyglanset finish, kan du bruke Italian Wax og polere overflaten. Dette gir et rikt og eksklusivt høyglanset utseende.
Marrakech kalkmaling, som Fresco kalkmaling, forblir pustende og er derfor mugg og fuktighetsavvisende.
Kjøp Marrakech Walls i vår nettbutikk, eller besøk en av våre forhandlere. Farger kan avvike på grunn av  de naturlige råstoffene, vannfortynning og påføringsmetode.

Påføring av Marrakech Walls

Marrakech Walls Kalkmaling

Marrakech Walls skal males på en jevn overflate, slip ned eventuelle ujevnheter.
Påfør ett eller flere lag med pure & original WallPrim (helst en pre-farget grunning i samme farge som veggmalingen).
Fortynning er normalt ikke nødvendig, da malingen skal være relativt tykk. Påfør med pensel eller rulle i en generelle strøk.

Vent i 5 til 10 minutter til malingen begynner å vise noen tørre flekker og bruk Marrakech Walls sparkelen for å fordele malingen jevnt i et fint mønster. Unngå hevede kanter, og gjør dette mens malingen enda er våt.

Neste dag, sand overflaten med 400 (eller høyere) sandpapir. Fjern støv med en fuktig klut og bruk spatelen til å dra(skrape) lett over veggen for å fremheve nyansene. Jo mer du jobber med veggen, jo mer farger og nyanser oppstår.

Du kan også velge å delvis legge et 2. lag med maling. Dette andre laget vil gi et enda rikere, mer eksklusivt utseende og vil forsterke fargen.

For å beskytte veggen, kan du bruke en Eco Sealer.
Dead Flat Eco Sealer er en matt sealer, og etter flere tynne lag, vil veggen være vannavvisende og vaskbar. Merk, ikke vanntett!
Italian Wax er en høyglans polish om du ønsker en glanset vegg. Waxen vil forsegle malingen etter to lag, noe som gjør den vannavvisende og vaskbar.

Merk. YouTube-videoene under er med nederlandsk tale, men tekstet på engelsk!

Fordeler med Marrakech Walls

Pure & Original Marrakech Walls

Er lett å påføre selv
Holder med ett lag
Er vannavvisende og vaskbar etter påføring av finish.
Er en 100% mineralsk maling.
Skaper en spektakulær varm og hyggelig atmosfære.

Til tross for den gode vaskbarheten av malingen anbefaler vi ikke å bruke Marrakech Walls på innsiden av dusjen. For bruk på resten av badet og på kjøkkenet, anbefaler vi å beskytte Marrakech-veggene med Pure & Original Dead Flat Eco Sealer.
Marrakech Walls in the colour Sea Foam, applied in the kitchen