Classico - Kalkmaling

Pure & Original Classico Kalkmaling gir et matt, pulveraktig, mykt utseende, som om overflaten er dekket med fløyel. Det er en maling du må oppleve selv. Kjøp Classico i vår nettbutikk, gratis frakt i hele landet, eller besøk en av våre forhandlere.
 
Classico skaper en atmosfære og et miljø som er både varmt og beroligende, selv i de lyseste fargene.

Classico er laget primært for maling av vegg og tak, men er også veldig mye brukt til maling av møbler og bruksgjenstander. Den har en enorm dekkevne på mellom 10-12m2 pr L, og ekstrem vedheft som gjør den veldig populær i bruk på oppussing av gamle møbler. Vi anbefaler alle å lese teknisk datablad før bruk. 
Classico leveres også i 10L emballasje, for en rimelig løsning for større veggflater. Kjøpes her

Classico Kalkmaling

Classico Kalkmaling er vår absolutte bestselger svært anvendbar og egnet for alle rom i hjemmet ditt. Den er utrolig flott å jobbe med, og har en super dekkevne på opp til 10-12m2 prL. Ca 30% mer enn tilsvarende matt maling.
Classico er primært produsert for bruk på vegg og tak. 

Classico Kalkmaling (Chalk Paint) er også veldig populær for bruk på møbler for å oppnå et autentisk, matt og gammelt utseende. Søk gjerne opp, Chalk Paint på google eller YouTube. Her finnes masse inspirasjon om bruk av Classico Kalkmaling.

Selv om Classico er vaskbar, er en  ultra matt kalkmaling mer sårbar enn lakk, noe som betyr at riper og flekker kan raskere bli synlige. For å forhindre dette, er det mulig å beskytte kalkmaling med en av våre sealere, som Italian Wax eller Dead Flat Eco Sealer. Hvis du vil ha en matt maling som er lett å vedlikeholde, uten behov for en sealer, anbefaler vi at du bruker vår Licetto.

Classico-kalkmaling påføres lett, akkurat som en standard veggmaling. Du kan male med en rulle, pensel eller sprøyte. Det er mulig å bruke kalkmaling direkte, uten å bruke grunning, på latex veggmaling og tapet. Når du påføres med rulle eller sprøyte, får du et jevnt, matt utseende. Hvis det brukes med en kalk pensel, følger det penselens struktur for å oppnå den autentiske håndlagde finishen.

Kalkmaling kan påføres uten primer, hvis overflaten er i god stand.

Merk. YouTube-videoene under er med nederlandsk tale, men tekstet på engelsk!

Pure & Original Classico Kalkmaling:

Utrolig rik på farge og ultra matt.
Gjennom bruk av naturlige pigmenter i en ekstra høy dose, er fargene dypere, rikere og fulle av farge og energi. Classico Kalkmaling er tilgjengelig i alle Pure & Original sine farger.

Er lett vaskbar.
Er meget miljøvennlig.
Er den originale kalkmalingen
Er laget med 100% naturlige pigmenter.
Varm, dyp og fløyelsaktig.
Er lett å påføre og krever liten eller ingen forberedelser.
Utrolig god dekkevne, mer enn 30% høyere enn tilsvarende matt maling

Classico kalkmaling