Forhandlere

Pure & Original i Norge

Du kan handle Pure & Original Paint våre hos en av våre mange forhandlere, eller i vår offisielle nettbutikk med gratis frakt i hele Norge.
Link til nettbutikken, her

I nettbutikken finner du hele kolleksjonen vår, alle fargene, alle typene, samt alt av tilbehør. Levering på 1-3 dager RETT HJEM.

Våre Star Dealers er større forhandlere som tilbyr et bredt spekter av alle våre Pure & Original produkter. De kan gi ytterligere informasjon om våre produkter og er tilgjengelige for å hjelpe deg med valg av farger og rett type maling til alle rom og overflater. Star Dealers har egen Pure & Original blandemaskin i butikk, og blander alle våre farger i butikk der og da. Du finner alle Star Dealers uthevet med * i forhandlerlisten under. 

Våre Star Dealers tilbyr:
Fresco Kalkmaling
Classico Kalkmaling
Licetto Supermatt
Marrakech Walls
Gulvmaling
Tradisjonell maling
For og etterbehandlingsprodukter
Flere typer Pure & Original pensler og utstyr

Vi har også mange forhandlere i Norge både innenfor interiør og faghandel, alle med varierende utstilling og lager av våre produkter. 

Ønsker du proffesjonell fargeveiledning. Vi samarbeider med Helt Strøkent, de kjenner fargene og produktene våre meget godt. Ta kontakt med Helt Strøkent gjengen, kontakt@heltstrokent.no

Pure & Original dealers
Tonie Green - Pure & Original Onlineshop und Vertrieb Deutschland
tel.0531-59018640
website: toniegreen.de
e-mail: mail@toniegreen.de