Fargeveiledning og Håndverkere

Ønsker du en ny atmosfære i hjemmet ditt, eller planlegger du kanskje å flytte til en ny bolig? Du kan få proffesjonell veiledning fra våre fargeeksperter, for hjelp til å ta de beste beslutningene om farger og typer maling? Vi samarbeider med de beste i landet, alt etter ditt behov.
Ønsker du hjelp med veiledning, ta kontakt på e-post, idar@wakeupliving.no eller telefon 90 10 96 27.
Eller fyll inn kontaktskjema her på siden. 

Hvilke farger og maling gir akkurat den spesielle atmosfæren du leter etter? Våre naturlige pigmenter gir hjemmet ditt det lille ekstra, og en opplevelse av ro og velvære. En velvalgt farge beriker hjemmet ditt. Fagfolkene i Pure & Original hjelper deg gjerne med kunnskap og råd. Fyll ut skjema på denne siden og dra nytte av vår erfaring gjennom mange år.

Fargeveiledning foregår slik.
Du skriver litt om hva du ønsker hjelp til, slik at vi kan sette rett person på oppdraget. Er det en vegg, eller et helt hus eller leilighet. Ønsker du hjelp til farger, eller en utvidet interiørveildning som omhandler gulv, vegger og møblering?
Fyll inn skjema her på siden, eller send e-post idar@wakeupliving.no

Hvem samarbeider vi med, link her?
KOI fargestudio, Tone Kroken og Helt Strøkent. Alle med meget høy kompetanse og kunnskap om våre produkter og farger. Ta bare kontakt så koordinerer vi ditt prosjekt.
 

Fargeveiledning

Send meg siste nytt
Hjemme hos Else Kåss Furuseth

Trenger du håndverker?

Pure & Original samabeider med Mesteralliansen

Gjennom vårt nære forhold til Helt Strøkent har vi et meget godt samarbeid med Mesteralliansen, som er et nasjonalt nettverk av dyktige håndverksbedrifter. Alle med god kunnskap om våre produkter. 

Hvem er Mesteralliansen?

MesterAlliansen ble etablert i 2015 og består i dag av 35 seriøse norske bedrifter innen malerfaget, gulvlegging og fasadearbeider. 

MesterAlliansen har som mål å være landets ledende håndverkskjede og bestå av de beste håndverksbedriftene for å kunne utføre høy kvalitetsmessig håndverk til det offentlige og til nærings- og privatmarkedet. MesterAlliansen har kjedekontoret på Hvam i Akershus og tar i mot henvendelser fra hele landet.

Ønsker du komme i kontakt med Mesteralliansen om befaring til ditt prosjekt? 
merete@mesteralliansen.no
95 87 97 05
www.mesteralliansen.no 

Vil du vite mer om Pure & Original Paint, på 1-2-3?
Les alt om Pure & Original i vår nye profilbok her
 
hanastyle@wakeupliving.no