Farge & interiørveiledning | Pure & Original

Fargeveiledning i hele landet

Ønsker du en ny atmosfære i hjemmet ditt, eller planlegger du kanskje å flytte til en ny bolig? Du kan få proffesjonell veiledning fra våre fargeeksperter, for hjelp til å ta de beste beslutningene om farger og typer maling? Vi samarbeider med de beste i landet, alt etter ditt behov.
Ønsker du hjelp fra oss, kontakt@heltstrokent.no 
Vi kommer hjem til deg, eller gir online fargeveiledning.

Hvilke farger og maling gir akkurat den spesielle atmosfæren du leter etter? Våre naturlige pigmenter gir hjemmet ditt det lille ekstra, og en opplevelse av ro og velvære. En velvalgt farge beriker hjemmet ditt. Fagfolkene i Pure & Original hjelper deg gjerne med kunnskap og råd. Fyll ut skjema på denne siden og dra nytte av vår erfaring gjennom mange år.

Fargeveiledning foregår slik.
Du skriver litt om hva du ønsker hjelp til, slik at vi kan sette rett person på oppdraget. Er det en vegg, eller et helt hus eller leilighet. Ønsker du hjelp til farger, eller en utvidet interiørveildning som omhandler gulv, vegger og møblering?
Fyll inn skjema her på siden, eller send e-post kontakt@heltstrokent.no 
 

Fargeveiledning

Send meg siste nytt
Hjemme hos Else Kåss Furuseth
"Hana Alendar er vår egen fargeekspert, blant flere. Hun gir deg gode råd og tips for bruk av Pure & Original Paint. Enten hjemme hos deg, eller vi kan hjelpe deg online.

Opplevelsen av naturlige og mineralske pigmenter er noe du finner kun hos Pure & Original. Opplev forskjellen naturlige farger gir et rom. 

Vi har maling til alle rom og alle overflater. Kombiner gjerne forskjellige typer Pure & Original produkter i samme farge.

Mange spør oss, hva er det som er så spesielt med Pure & Original. Det er mange ting, men den største forskjellen er at vi kun benytter mineralske pigmenter i malingen vår. Det er vi de eneste som gjør, og alle våre produkter må blandes på en Pure & Original maskin. 
Malingen kan du bestille enten på nett eller hos en av forhandlerne våre.

Mange forhandlere har egne Pure & Original blandemaskiner i butikkene sine. Se forhandlerlista her

Vil du vite mer om Pure & Original Paint, på 1-2-3?
Les alt om Pure & Original i vår nye profilbok her
 
hanastyle@wakeupliving.no