Elements Collection

Informasjonselementer Elements Collection

Egenskaper, bruk og anvendelighet:

 

Dette er forskjellig for malingstypene i Elements Collection. Se teknisk informasjon om Classico kalkmaling og Traditional Paint High-Gloss for alle produktenes egenskaper.
 
Elements Collection er glitrende varianter av dagens fargekolleksjon, pluss noen helt nye farger. Malingen inneholder en luksuriøs, elegant, unik og mystisk glans som gir en unik opplevelse av farger fra alle mulige vinkler. La vegger, tak, (kjøkken) skap og dører skinne med Elements Collection!
Traditional Paint High-Gloss Elements Collection Gold

Traditional Paint High-Gloss Elements Collection

Traditional Paint High-Gloss Elements Collection tilbyr en høyglanseffekt som er beriket med full glans. Med Traditional Paint High-Gloss Elements Collection skaper du en ekte refleksjon av luksuriøs patina med de 7 nye fargene spesielt utviklet for denne kolleksjonen, Gull, Messing, Bronse, Rose Gull, Kobber, Sølv og Gunmetal.

Elements Collection Classico Latte Machiato Iris Floor Pure Original
Classico Elements Collection Latte Macchiato

Classico Elements Collection

Med Elements Collection basert på Classico kalkmaling får du det beste fra begge verdener, det ultramatte utseendet til ultramatt maling med perleskimmer. Denne malingen er tilgjengelig i nesten alle farger i Pure & Original-kolleksjonen. Kombiner for eksempel Classico Elements Collection på én vegg eller tak med den tradisjonelle Classico kalkbaserte malingen på en annen vegg for en spektakulær effekt og subtil kontrast.

Elements Collection Traditional Paint High-Gloss Gold Esatto Iris Floor Pure & Original
Traditional Paint High-Gloss Elements Collection Gold

Høyglans malingslakk for vegger

Det som gjør Traditional Paint High-Gloss Elements Collection så unik, er allsidigheten. Traditional Paint High-Gloss oppfyller de høyeste krav med hensyn til miljø, holdbarhet og brukervennlighet. Denne høyglansmalingen har svært lave nivåer VOC, noe som gjør den egnet til bruk på vegger og tak, i motsetning til mange andre tilsvarende malinger. I tillegg er den meget godt egnet til dører, karmer, gulvlister og møbler.
Pure & Original Japanse Spatel

Pure & Original Japansk sparkel

En myk sparkel spesielt utviklet for bearbeiding av Elements Collection og Fresco kalkmaling. Sparkelen har  et fleksibelt plastblad er ekstremt egnet for en nydelig finish av dekorative maleteknikker. Håndtaket er laget i bøk med FSC kvalitetsmerke og er produsert i Japan.

Gereedschap bij toepassing Elements Collection Pure & Original

Påføring maling

Hvordan påføre Pure & Original Elements Collection? Du får det beste resultatet med vår verktøyserie fra Pure & Original. Du finner verktøyet og malingen hos en av våre forhandlere, og i nettbutikken.
Du påfører Elements Collection med en rund eller flat pensel eller den japanske spatelen. Våre pensler kan brukes på alle lakk- og malingsprodukter, men spesielt godt egnet på vannbaserte malingsprodukter. Den japanske sparkelen kan også med fordel brukes til vår Fresco kalkmaling.

> Se verktøyserien her
Pure & Original origineel verfblik

Pure & Original- Velg Originalen

Vil du male med Elements Collection fra Pure & Original? Unngå skuffelsen, kjøp malingen din hos en av våre forhandlere eller i nettbutikken, ikke la andre malingstyper forsøke å blande med tilnærmet våre farger. Bare den originale basen og våre pigmenter kan oppnå ønsket kvalitet, egenskaper, utseende og følelse. Bytter du ut ett av disse elementene med noe annet, vil ikke resultatene bli de samme.

For å være sikker på at du kjøper produktet vårt, må det være innfarget og solgt i den originale Pure & Original-boksen.