Follow Pure & Original on FacebookFollow Pure & Original on TwitterFollow Pure & Original on Google PlusFollow Pure & Original on PinterestFollow Pure & Original on Tumblr.Follow Pure & Original on InstagramVolg Pure & Original op Bloglovin
Webshop dealer login

Inspirasjon og tips ved bruk av Pure&Original kalkmaling

Pure&Original Eco Sealer.
Spørsmål: Hvis jeg skal male med Pure&Original Fresco kalkmaling eks. i en tørrsone på badet, eller mellom kjøkkenbenk og skap. Hva gjør jeg da?
Holdbarhet Pure&Original.
Spørsmål: Hvor lang holdbarhet har malingen etter at den er blandet med farge? Hva skjer med malingen etter at den har gått ut over “best før”
Påføring Pure&Original Fresco Kalkmaling.
Spørsmål: Jeg lurer på hvordan man maler med Pure&Original Fresco kalkmaling. Er det noe spesielt jeg skal huske på før jeg starter?
Pure&Original Underlag og Grunning.
Spørsmål: Hvordan sikrer jeg best mulig resultat for Pure&Original Fresco kalkmaling, er det noe spesielt jeg skal tenke på når det gjelder grunnarbeider?
Farger for Pure&Original Fresco kalkmaling.
Spørsmål: Jeg vil ha tips om farger før jeg kjøper Pure&Original Fresco Kalkmaling. Hvor mange farger er tilgjengelig og hvor finner jeg fargekartene deres?
Historien rundt Pure&Original paint.
Spørsmål: Jeg vil vite litt mer om hvor Pure&Original kommer fra. Hvor er det produsert og hvor lenge har de holdt på. Hvor mange land er de representert?