Follow Pure & Original on FacebookFollow Pure & Original on TwitterFollow Pure & Original on Google PlusFollow Pure & Original on PinterestFollow Pure & Original on Tumblr.Follow Pure & Original on InstagramVolg Pure & Original op Bloglovin
Webshop dealer login

Prosjektavdeling med egne sertifiserte malere

Pure & Original paintProsjekteringsavdelingen til Pure & Original består av 3 personer som arbeider med å utvikle løsninger som oppfyller kundens kravspesifikasjoner og ønsker, fra små til store prosjekter.
Prosjekteringsavdelingen har mange års erfaring med å finne løsninger i samarbeid med arkitekter, oppdragsgiver og kunder.
Vi hjelper alle typer bedriftskunder, men også større privatkunder med spesielle ønsker og behov.

Vi har et eget team med sertifiserte malere som tar på seg arbeid over hele landet. Vi har også et meget godt distribusjonsnett med mer enn 150 forhandlere over hele landet for rask levering.

Vi har et stort sortiment for alle husets overflater, og har lagerført eller kan skaffe produkter til de aller fleste formål på kort tid og til veldig konkurransedyktige priser.

Ta kontakt med oss for en prat.

Telefon: 0047 90 10 96 27
E-post: idar@pure-original.com
Eller benytt kontaktskjema her

Pure & Original styrker prosjektavdelingen i Norge

Byggmester Neteland AS er nå sertifiserte Pure & Original-malere. Pure & Original har stor suksess i Norge, og behovet for sertifiserte malere øker og er ønsket. Kundene setter større krav til hva som males på veggene sine og derfor også større krav til de som skal uføre oppdragene.

Pure & Original har inngått samarbeid med Byggmester Neteland AS, en meget seriøs byggmesterbedrift i kraftig vekst. De har allerede bred erfaring med Pure & Original, gjennom blant annet sitt arbeid med Varnergruppens kjedebutikker. Bik Bok og Carlings har begge benyttet våre produkter i sine butikker landet rundt.

Pure & Original har etablert egen prosjektavdeling, og ønsker å styrke denne avdelingen i årene som kommer. Samarbeidet med Byggmester Neteland AS er en viktig del av denne satsningen, med tilbud om profesjonell hjelp til både privat og bedrift. Pure & Original samarbeider også meget tett med Malorama og Fargerike. Produktene er representert med grunnsortiment i alle Fargerikes 120 butikker og vi kan også levere maling til prosjekt/proff gjennom Mal Proff sine butikker i hele landet.
Byggmester Neteland AS er stasjonert i Oslo, men jobber nasjonalt. Vi har også etablert en utstilling hos Byggmester Neteland AS hvor alle våre forskjellige teknikker og overflater kan presenteres prosjektkunder, arkitekter og andre samarbeidspartnere.

Pure & Original tilbyr et bredt utvalg av produkter, til alle husets innvendige vegger. Fra mineralsk kalkmaling, til vannbasert supermatt gulvmaling. Alt med kun de naturligste råvarer og mineralske pigmenter. Prosjektavdelingen har også eget lager og blandemaskin for rask levering av alle våre mer enn 200 farger.

Vi tilbyr opplæring og kurs til alle våre samarbeidspartnere. Dette kan avholdes enten hos kunde, i vårt showrom på Gjøvik, eller hos Byggmester Neteland i Oslo.
Pure & Original tilbyr også flotte fargeprøver til alle samarbeidspartnere, både håndmalte fargekart samt prøver i større formater.
 
Pure & Original er originalen siden 1946, og vår prosjektavdeling er eksperter på kalkmaling.
Velg mineralske produkter, naturlige pigmenter og et grønnere innemiljø. Pure & Original er mye mer enn Fresco kalkmaling, vi tilbyr maling til alle husets overflater fra gulv til tak.
Prosjektavdelingen tilbyr også meget gunstige betingelser til sine kunder og samarbeidspartnere.
 
Kontaktpersoner Pure & Original Prosjekt:
Idar Stensvold Tlf: 90109627 E-post: idar@pure-original.com

Les mer her:
Pure & Original: www.pure-originalnorway.no
Byggmester Neteland: http://byggmester-neteland.no/
Malorama: http://www.malorama.no/

Bildet under er fra Pure & Original sitt showrom på Gjøvik!
kalkmaling, Pure & Original, chalkpaint

Prosjektavdelingen med egen blandemaskin for rask levering. Privat og bedrift!

Prosjektavdelingen leverer hele Pure & Original sitt store sortiment fra egen maskin for rask levering. Produkter til alle husets overflater, inne og ute.
Vi leverer mer enn 200 farger, les mer her om hele Pure & Original sitt sortiment. http://www.pure-original.com/paint

Har du et prosjekt du trenger hjelp til, ta kontakt med oss for hjelp. Vi hjelper både privat og bedrift.
kalkmaling, Pure & Original, chalkpaint